Numele societatii este SOCIETATEA ROMANA DE ENDOSCOPIE DIGESTIVA (SRED). Inregistrarea societatii este in Romania.

Societatea Romana de Endoscopie Digestiva (SRED) este o rganizatie autonoma profesional-stiintifica reunind medicii specialisti care practica endoscopia digestiva si medicii rezidenti in gastroenterologie.

Societatea Romana de Endoscopie Digestiva prezinta autonomie structurala, functionala si economica.

Client:

SOCIETATEA ROMANA DE ENDOSCOPIE DIGESTIVA

Website:

http://www.sred.ro

Obiective

Sa promoveze endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica in Romania, sa actioneze pentru mentinerea onoarei si prestigiului acesteia, cat si pentru interesele membrilor SRED.

Sa organizeze intalniri periodice ale membrilor SRED in cadrul simpozioanelor anuale si congreselor.

Sa initieze si sa organizeze studii multicentrice pentru evaluarea epidemioogica a afectiunilor digestive in Romania.

Sa propuna Ministerului Sanatatii si Familiei sistemul de organizare si conditiile de acreditare ale unitatilor de endoscopie digestiva precum si programele nationale de dezvoltare a endoscopiei in Romania.

Sa propuna Colegiului Medicilor si Ministerului Sanatatii si Familiei sistemul de organizare a competentei si conditiile de obtinere a dreptului de practica in endoscopia digestiva.

SRED stabileste in conformitate cu programul Ministerului Sanatatii si Familiei necesarul de aparatura endoscopica si repartitia teritoriala a ei.

SRED propune si negociaza cu Colegiul Medicilor din Romania si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate conditiile de efectuare a endoscopiei digestive precum si costurile prestatiilor specifice diagnostice si terapeutice.

SRED actioneaza pentru stimularea interesului privind cercetarea stiitifica a medicilor tineri prin realizarea de concursuri dotate cu premii din fondul societatii cu ocazia manifestarilor anuale, precum si acordarea de burse pentru specializare si perfectionare in strainatate.

Share on

Str. General Magheru Nr. 50, Dolj, Craiova, 200547

European Union, Romania

Email: contact@acron.ro

Phone: +40 723 651.725