Descriere

Asociaţia “Clubul Român de boală Crohn şi colită ulcerativă” (RCCC), fondată în 2007 şi oficializată în februarie 2009, este organizaţia care, în cadrul SRGH (Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie), coordonează activitatea de cercetare în domeniul IBD (Boli Inflamatorii Cronice Intestinale) RCCC activeaza in Romania, dar incurajeaza cooperarea dincolo de granitele tarii, in special cu alte tari membre ale Uniunii Europene si in primul rand cu celelalte tari membre ale Organizatiei Europene de boala Crohn si colita ulcerativa (ECCO), la care este afiliata.

Client:

Clubul Român de boală Crohn şi colită ulcerativă

Website:

http://www.rccc.ro/

Services:

Web Development, UX Design, SEO

Obiective:

Intocmirea registrului national al pacientilor cu boli inflamatorii intestinale.

Aprobarea programului national de gratuitate a terapiei biologice a pacientilor cu boli inflamatorii intestinale.

Promovarea, sustinerea si coordonarea eforturilor de cercetare la nivel national in domeniul bolilor inflamatorii intestinale (IBD).

Dezvoltarea si incurajarea dezvoltarii protocoalelor de studii ce pot fi initiate in centrele de gastro-enterologie de pe teritoriul tarii.

Organizarea schimburilor de experienta in domeniul bolilor inflamatorii intestinale (IBD) intre diversele centre de gastro-enterologie de pe teritoriul tarii.

Dezvoltarea cooperarii cu organizatiile de pacienti sau alte organizatii interesate de bolile inflamatorii intestinale.

Share on

Str. General Magheru Nr. 50, Dolj, Craiova, 200547

European Union, Romania

Email: contact@acron.ro

Phone: +40 723 651.725