A C R O N
CEJ Craiova

Descriere: Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Craiova

Planter’s

Despre : Situat într-o locație pitorească, si funcționând in regim de terasă – bar – restaurant, Planter’s este locația perfectă pentru o întâlnire cu prietenii, o cina romantică sau pur și simplu pentru savurarea unei gustări sau unei băuturi în mijlocul naturii.

Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova

Descriere: Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova prin facultăţile şi specializările sale de studii de licenţă, masterat şi doctorat, este o instituţie academică în care componenta educaţională este preponderentă, dar în care cercetarea ştiinţifică trebuie să câştige în dimensiuni şi în substanţă, existând perspectiva certă de echilibrare a celor două componente pe termen mediu.

SOCIETATEA ROMANA DE ENDOSCOPIE DIGESTIVA

Numele societatii este SOCIETATEA ROMANA DE ENDOSCOPIE DIGESTIVA (SRED). Inregistrarea societatii este in Romania. Societatea Romana de Endoscopie Digestiva (SRED) este o rganizatie autonoma profesional-stiintifica reunind medicii specialisti care practica endoscopia digestiva si medicii rezidenti in gastroenterologie. Societatea Romana de Endoscopie Digestiva prezinta autonomie structurala, functionala si economica.

Clubul Român de boală Crohn şi colită ulcerativă

Descriere Asociaţia “Clubul Român de boală Crohn şi colită ulcerativă” (RCCC), fondată în 2007 şi oficializată în februarie 2009, este organizaţia care, în cadrul SRGH (Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie), coordonează activitatea de cercetare în domeniul IBD (Boli Inflamatorii Cronice Intestinale) RCCC activeaza in Romania, dar incurajeaza cooperarea dincolo de granitele tarii, in special cu alte

Str. General Magheru Nr. 50, Dolj, Craiova, 200547

European Union, Romania

Email: contact@acron.ro

Phone: +40 723 651.725